Wiem Freezing
čerstvé mäso a mäsové výrobky

Zaoberáme sa nákupom a následným predajom mäsa a mäsových výrobkov pre veľkoodberateľov a maloobchod.

O nás

Naším cieľom je spokojný zákazník

Kvalitné mrazené a čertsvé mäso distribuujeme na gastronomický trh, ale aj k veľkoodberateľom, ktorí sa zaoberajú mäsospracujúcim priemyslom. Na základe požiadaviek klienta dovezieme mäso v rôznych formách – vákuovo balené, voľne balené, chladené či mrazené. Všetky produkty vieme dodať aj BIO kvalite.

Naša firma je zameraná na nákup a následný predaj mäsa. Dovážame mäso z rôznych krajín - zo Španielska, Nemecka, štátov Beneluxu, ale aj z Českej a Slovenskej republiky. Zabezpečujeme kompletný proces dodávky – od Vašej objednávky až po dovoz priamo k Vám.

Pre Vaše otázky, objednávky a termíny dodania, nás neváhajte kontaktovať. Ochotne Vám poradíme a poskytneme všetky potrebné informácie.

Kontaktujte nás
Naša filozofia
Individuálny prístup

Dbáme o Vašu spokojnosť. Hľadáme tie najlepšie alternatívy, aby sme vyhoveli Vašim kladeným požiadavkám. Starostlivo vyberáme mäso podľa Vašich predstáv, ktoré je prevážané s dôrazom na prísne dodržiavanie hygienických štandardov.

Spolupráca s overenými dodávateľmi

Kvalita mäsa je podčiarknutá dodávateľmi, ktorí si zachovávajú svoje dlhoročné tradície.

Bravčové mäso
  • Pliecko
  • Krkovička
  • Bôčik
  • Karé
  • Stehno
  • Šunkový výrez
  • Pravá sviečková
  • Zadné koleno
  • Predné koleno
  • Chvost
  • Lalok
  • Nožičky
Sortiment

Krkovička

Stehno 4D

Výrez 80/20

Výrez 50/50

Bôčik s kosťou

Chrbtová slanina

Pliecko bez kosti

Karé bez kosti

Lalok

Chvosty

Hovädzie mäso
  • Veľký orech
  • Malý orech (oriešok)
  • Krátky sval
  • Dlhý sval (Frikando)
  • Karé
  • Krk
  • Plece
  • Hruď (špička, stred, bok)
  • Predné kolienko, zadné kolienko
Sortiment

Hovädzí pupok - flank

Sviečkovica

Hovädzie rebro

Hovädzie pliecko

Hovädzí krk

Zadné mäso

Nízka roštenka

Orech

Spodný šál

Vrchný šál

Falošná sviečkovica

Vysoká roštenka

Jahňacie mäso

Celé jahňa

Jahňací chrbát

Jahňací krk

Jahňacie koleno

Jahňacie Plece

Jahňacie Stehno

Hydina mäso
  • Prsia
  • Krídla
  • Stehná
  • Krk
Sortiment

Kuracie prsia s kosťou

Kuracie prsia vykostené bez kože

Kuracie stehná dolné

Kuracie stehná horné

Kurča celé

Ryby
Sortiment

Aljašská treska

Losos

Tuniak

PREČO JESŤ RYBIE MÄSO?
  • Ľahko stráviteľné a diétne mäso
  • Obsahuje hodnotné bielkoviny, minerály ako fosfor, jód, flór, železo, zinok, sodík a vitamíny A, D, E, A1, B2, B12, omega 3 mastné kyseliny
  • Rybí tuk je rovnomerne rozložený a má vysokú biologickú hodnotu
  • Obsahuje málo purinových látok a preto je vhodné pre ľudí trpiacich na DNU a reumu
  • Zlepšujú srdcovú činnosť a znižujú vznik srdcovej arytmii
  • Znižujú riziko upchávania ciev
  • Zlepšujú metabolizmus v tele
  • Znižujú cholesterol a tryglicerín
  • Preventívne pôsobia proti vzniku cukrovky, vhodný pokrm pri tejto chorobe.
  • Nízka kalorická hodnota
  • Vhodná prevencia pred rakovinou čriev
  • Podporuje činnosť mozgu, zlepšuje pamäť a koncentráciu
  • Potrebné pre správny celkový vývoj človeka
  • Obnovuje a regeneruje telo
  • Zabraňuje opotrebovaniu a starnutiu organizmu
  • Pri trávení nezaťažuje organizmus
  • Takmer nezanecháva v tele odpadové látky
  • Po konzumácii rybieho mäsa sa cítime svieži a plný vitality a nemáme pocit „plného žalúdka“